Bliv skarp i Excels funktioner med Excel kurser

29 januar 2019 Astrid Pedersen
Bliv skarp i Excels funktioner med Excel kurser

Blandt de Microsoft applikationer, som er bredest anvendt i det danske og internationale erhvervsliv, finder vi Microsoft Excel. Dette utroligt alsidige og særdeles avancerede program har rigtig mange muligheder for anvendelse, især når det handler om business. Regnskab, bogholderi, forecasts, research, Business Intelligence samt arbejde med databaser kan nemt ordnes med Microsoft Excel – her behøves ingen dyre og specialiserede løsninger.

Når du først mestrer alle de smarte funktioner og handy features i Microsoft Excel, ved du udmærket godt, at Microsoft Excels funktionalitet ingenlunde begrænser sig til simple regnearks funktioner. Du kan udføre meget komplekse former for data behandling med Microsoft Excel, og du kan oven i købet arbejde direkte i databaser, hvis du behersker de rette sprog og kommandoer.

Microsoft Excel kurser til såvel begyndere som viderekomne

Hvis du ønsker at udvide dit kendskab til – og ekspertise inden for – Microsoft Excel, kan du med fordel overtale din arbejdsgiver til at begave dig med et kompetent Excel kursus hos en af Danmarks mest velrenommerede kursus udbydere. 4D har igennem mange år tilbudt it relaterede kurser til alle dele af det danske erhvervsliv – kurser, som henvender sig til både nybegyndere og erfarne brugere af Excel og andre platforme.

Hos 4D finder du såvel meget generelle Excel kurser (Excel grundlæggende, Excel udvidet og Excel avanceret) som kurser med et højt specialiseret indhold, som for eksempel Excel VBA Programmering (grundlæggende og udvidet), Dashboards i Excel, Pivottabeller i Excel, Excel Diagrammer I og II, Business Intelligence med Excel samt Dynamiske diagrammer i Excel.

Du kan selvfølgelig også efterspørge Excel kurser, som er skræddersyet til din og din virksomheds behov, hvis du ikke synes, at du kan finde et passende Excel kursus i 4Ds katalog. Såfremt du er arbejdsgiver med flere medarbejdere, som har brug for en opgradering af deres kundskaber inden for Microsoft Excel, er 4D gerne behjælpelige med tilrettelæggelsen af Excel kurser.

Flere Nyheder