Brug en boligadvokat, når du skal købe nyt hus

26 april 2022 Steffen Petersen

advertorial

Når du skal købe et nyt hus, er det vigtigt at bruge en boligadvokat. En boligadvokat kan hjælpe dig med at sikre, at købet foregår sikkert, og at du får den bedst mulige handel i sidste ende De kan også hjælpe dig med at undgå problemer hen ad vejen.

Læs med i dette indlæg, om hvorfor du bør overveje at bruge en boligadvokat, når du skal købe et nyt hus.

 

eboligadvokat

 

Undgå problemer

Der er mange grunde til at bruge en boligadvokat, når du køber et nyt hus. En af de vigtigste er, at de kan hjælpe dig med at undgå problemer hen ad vejen. Hvis der f.eks. er noget galt med det hus, du køber, kan en boligadvokat hjælpe dig med at forhandle med sælgeren for at få det rettet, inden du flytter ind.

De kan f.eks. spotte disse problemer, hvis der er en tilstandsrapport, der er fyldt med uregelmæssigheder. Der kan være punkter i rapporten, der kan drage til din fordel, så du kan få slået noget af prisen eller at sælger får udredt problemerne, før du flytter ind.

 

Gennemlæse købsaftalen

Du kan også opleve, at der er problemer med købsaftalen. En boligadvokat kan hjælpe dig med at kontrollere kontrakten og sikre, at alt er i orden.

De kan også hjælpe dig med at forhandle med sælgeren, hvis der opstår problemer. Hvis der f.eks. står i kontrakten, at huset skal være i en bestemt stand, men det er det ikke, kan en boligadvokat hjælpe dig med at forhandle med sælgeren for at få det ordnet, inden du flytter ind.

 

Få tinglyst dit skøde

Når du har købt dit hus, skal du få skødet registreret. En boligadvokat kan hjælpe dig med denne proces og sørge for, at alt er i orden. De kan også hjælpe dig, hvis der er problemer med registreringen, f.eks. hvis der står det forkerte navn på skødet.

Det kan godt være svært at skulle gøre selv eller hvis der er punkter i skøden, som du ikke helt forstår. Så kan en boligadvokat fra eBoligadvokat hjælpe dig godt på vej.

Flere Nyheder