Den lækreste mad kan også være kalorifattig

05 december 2016 Kenneth Kristensen

Slankemad kan også være lækkert. Det kan du blandt andet læse om på Slankemor.dk. På bloggen kan du blandt andet finde en lang række opskrifter på fantastisk velsmagende slankemad. Blandt andet kan du læse om en suveræn broccolisalat. For generelt skal vi spise mere salat i løbet af dagen. Generelt må der gerne være grønt tilbehør til alle måltider. Til broccoli-salat med peberdressing skal du over broccolibuketter bruge salt, løg samt røde peberfrugt, skåret i strimler. Til dressingen skal du bruge citronsaft, rødvinseddike, sukker, sennepspulver, cayennepeber plus hvidløg og olivenolie. Det er super let at lave og broccolien skal blot koge i få minutter.

Men der er masser af andre spændende opskrifter via Slankemor.dk. Blandt andet kan du finde en super spændende opskrift på helt almindelig grøn salat. Faktisk er der på Slankemor.dk hele 30 opskrifter på grønne salater, der passer til lidt af hver. Dette omfatter både broccolisalat, courgettesalat med speltperler og jordnødder, spinatsalat og mange andre salater. Til en salat med rygeost skal du bruge ingredienser som hasselnødder, gulerødder, æbler og karse. Til rygeostdressingen skal du blandt andet bruge yoghurt nature, rygeost, stødte fennikelfrø eller spidskommen, friskpresset citronsaft eller æbleeddike og flydende honning. Når du laver salaten skal du hakke hasselnødderne og riste dem. Du skal skrælle og snitte gulerødderne og æblerne. Dressingen skal røres sammen og smages til med salg, citronsaft og honning. Til sidste skal der anrettet i skål og pynt med nødder og karse.

Men på bloggen kan du også læse om stenalderkost, der for et par år siden var det mest hotte, men som fortsat er relevant. Stenalderkost er bare let at lave og meget effektivt. I stedet for at kaste sig ud i en alt for ambitiøs slankekur, som ofte bliver opgivet, så kan du i stedet få stor glæde af at prøve en kur baseret på stenalderkost. Det eneste krav ved dette er at du skal holde dig fra unarturlige og kunstige fødevarer. Du skal generelt spise simple råvarer såsom frisk frugt og grønt. Og alt inspiration til hvad du skal lave kan du finde i den meget litteratur, der er udgivet med dette tema. Hos Slankemor.dk hører de desuden gerne om dine erfaringer med stenalderkost.

Generelt kan man sige om bloggen Slankemor.dk, at det er stedet at blive inspireret til at tabe dig og til at få en sundere livsstil. Dette både via spændende opskrifter, men også om andre blogindlæg, der kan hjælpe dig med at blive mere sund både til hverdag og til fest.

Flere Nyheder