Det optimale børnetøj

02 januar 2017 Amalie

Mini A Ture er et dansk børnetøjsmærke, som siden sin opstart i 2001 har imponeret ved at blive en stor favorit på ikke kun det danske og skandinaviske marked, men ligeledes på det internationale marked. Mini A Ture kendetegnes af den høje kvalitet og det unikke design, hvilket har resulteret i flere prestigefyldte priser til mærket. 

Mini A Ture stiler altid efter at være essensen af det optimale indenfor børnetøj: moderigtigt men alligevel slidstærkt og holdbart tøj, som børnene selv ville vælge at gå med. Børn elsker nemlig Mini A Ture for deres fantasifulde designs, smukke farver og sjove detaljer. Mini A Tures designs leger med formen og snittet, og skaber altid et unikt udtryk, som adskiller sig fra andre børnetøjsmærker imen det samtidig følger tidens tendenser og er på forkant med moden. 

Mini A Ture designer både tøj til indendørs- og udendørsbrug. Især deres udendørstøj, såsom vinterjakker og flyverdragter, er de blevet kendt for at levere i en ekstremt høj kvalitet. Her er der tænkt på det hele. Ikke alene er tøjets design, ligesom indetøjet, smukt og fantasifuldt i farver og snit, som børnene selv er vilde med – det lever også op til alle kvalitetskrav indenfor området. Blandt andet er tøjet vand- og vindtæt samt foret, dog uden brug af skadelige stoffer og uden, at børnene bliver ubehageligt overophedede under de mange lag tøj. For trods den gode sikkerhed imod fugt og kulde kan tøjet stadig ånde, hvilket tillader børnene at lege ubekymret og uden ubehag i timevis. Deres sikkerhed er ligeledes sikret med reflekser, der kan ses på 300 meters afstand. Da tøjet skal af og på mange gange i løbet af en dag, er det tænkt ind i designet, at børnene selv skal kunne åbne og lukke tøjet uden besvær. 

Også indetøjet er, med sin rummelige pasform og bløde materialer, ekstremt behageligt at have på for børn i alle aldre. Mini A Ture benytter sig af økologisk bomuld så vidt, som det er muligt, og ellers benyttes alle andre materialer også i deres højeste kvalitet. Leverandørerne og producenterne af Mini A Ture-tøj er blevet nøje udvalgt på baggrund af deres engagement til netop denne høje kvalitet, samt det gode håndværk. Man vil derfor altid være sikret et enestående produkt fra Mini A Ture, som lever op til deres høje krav og er med til at opretholde deres identitet som værende børnetøj, der kombinerer slidstærke materialer og funktionalitet med det smukkeste og nyeste indenfor børnetøjsdesign.

 

Flere Nyheder