Et flot, moderne statement med gulvlamper

18 maj 2018 Astrid Pedersen
Et flot, moderne statement med gulvlamper

Gulvlamper har længe været umoderne og forbundet med klunketidens klodsede standerlamper. De gammeldags gulvlamper blev hen ad vejen erstattet med væglamper, som kunne levere det samme lys, men uden at optage så megen dyrebar gulvplads. Nu er gulvlampen imidlertid tilbage, i nye og forbedrede udgaver, klar til at indtage sin plads som fuldgyldigt medlem af møbelfamilien i din spisestue, dagligstue, hall eller entré.

Flotte og stemningsfulde gulvlamper til moderne hjem

Det, der kendetegner de nyere modeller af gulvlamper, er, at de ikke prøver at være hverken diskrete eller anonyme. En flot gulvlampe er et møbel i sig selv, og visse typer gulvlamper er de rene kunstværker – veritabel skulpturer midt i din stue. En gulvlampe kan være med til at understrege linjen i din indretning, for eksempel rustik, retro, vintage, urban eller industriel, og samtidig skabe stemning med sit lys. Gulvlamper skaber, i modsætning til for eksempel loftlamper og væglamper, lokaliserede øer af lys i rummet, og kan derfor være med til at fremhæve specifikke træk ved indretningen. Og gulvlamper kommer i mange forskellige udformninger, så du altid kan finde en gulvlampe, der passer præcist ind i dit decor.

Gulvlamper og andre typer lamper online

Er du i markedet efter en lækker gulvlampe af høj kvalitet, bør du tjekke https://andlight.dk/shop/gulvlamper-178c1.html. Den store fordel ved at handle hos andlight.dk, er, at her er alle de store brands samlet eet sted – og du kan se og sammenligne de mange forskellige modeller fra brands som Astro, Baltensweiler, Bestlite, BINY – DCW éditions, Cph Lighting, Darø, David Trubridge, decode, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Marc Pascal, Marset, MENU, Muuto, NEW WORKS, Svalen, Tala og Tom Dixon.

Flere Nyheder