Få de bedste medarbejdere med professionel rekruttering

19 juli 2018 Astrid Pedersen
Få de bedste medarbejdere med professionel rekruttering

Kompetente medarbejdere er i høj kurs i disse tider, hvor mange danske virksomheder er i rivende udvikling. Den rekord høje efterspørgsel på de særligt kvalificerede kandidater bevirker, at der opstår en mangel på netop disse personer – og tilhører dit firma gruppen af opstarts virksomheder, som har fået vind i sejlene og derfor står for at skulle ekspandere, mærker du helt sikkert til denne mangel.

Find de rette medarbejdere ved hjælp af professionel rekruttering

Hvis du ønsker at få fat på de helt perfekte ansøgere til de nye stillinger i din virksomhed, gælder det om at målrette rekrutteringen, så du appellerer til de rette kandidater. Denne målretning kræver et ret ekstensivt forarbejde. Du skal være 100% klar over, hvad indholdet i den eller de nye stillinger skal være. Ud over arbejdsopgaverne, skal det faglige niveau være defineret – og så skal du vide på forhånd, hvilken type medarbejder du leder efter, når det handler om såvel faglige som personlige ambitioner.

Hvis du føler dig usikker i forhold til disse faktorer, vil du helt sikkert kunne få glæde af professionel rekruttering. Hos et rekrutteringsbureau vil du kunne få kontakt til rekrutterings konsulenter, som er i besiddelse af et stort branchekendskab og erfaring med dine arbejdsområder.

Hvordan kan professionel rekruttering hjælpe mig?

Hvis du stadig ikke mener, at du har råd til at anvende professionel rekruttering, kan du overveje, hvor mange mandetimer, du selv vil skulle afsætte til afklaring af virksomhedens behov, udfærdigelse af stillingsopslag, gennemlæsning af indkomne ansøgninger, udvælgelse af kandidater og afholdelse af samtaler. Det kan godt gå hen og blive rigtig dyrt ikke at anvende et eksternt rekrutteringsbureau – især hvis du ikke selv er helt afklaret med den nye stillingsindhold, og derfor kommer til at ansætte den helt forkerte kandidat. Kig ind forbi det danske rekrutteringsbureau https://www.dedikation.dk/ og bliv klogere på professionel rekruttering.

Flere Nyheder