Få hjælp til renovering hos dit lokale malerfirma i Roskilde

20 november 2020 Astrid Pedersen

Har du og familien besluttet jer for at flytte til den skønne og rige provinshovedstad Roskilde? Så har I rigtig meget at glæde jer til.

Roskilde er en rigtig populær by blandt især yngre børnefamilier – og det med god grund. I Roskilde kommune finder du nemlig nogle af landets bedste tilbud til børn og unge, her under skoler, gymnasier og daginstitutioner samt en perlerække af kultur og fritids tilbud – og et væld af klubber og foreninger som tilbyder sports og idræts aktiviteter.

Der ud over er Roskilde rig på såvel historie som kultur og natur. Du kommer til at bo tæt på nogle af landets større hoved trafik årer, hvilket er smart hvis du er pendler. Og har du ingen bil kan du hurtigt komme ind til den helt store by via intercity og regionale toglinjer som hyppigt afgør fra Roskilde Station.

Sæt den nye bolig i Roskilde flot i stand – før indflytning

I glæder jer sikkert rigtig meget til at flytte ind og påbegynde jeres nye tilværelse som borgere i Roskilde. Men inden I begynder at hive flyttelæsset ud i flyttebilen er det en god idé at overveje om ikke der ville være en vis idé i at lade boligen istandsætte mens den står tom.

Malere, gulvslibere og andre håndværkere har langt bedre forudætninger for at gøre deres arbejde ordentligt hvis ikke stuer og værelser er fyldt op med møbler, tæpper og decor. Og når først I er på plads og dagligdagen atter trænger sig på kan det godt være svært at finde tid og overskud til at gennemføre en renovering.

Lad Malerkanonen hjælpe med at male boligen indvendig

I den forbindelse kan I med fordel hyre en dygtig maler fra det lokale malerfirma i Roskilde. Dette kan I finde via Malerkanonen – læs mere på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder