Få malet dit træværk af en professionel maler

04 august 2020 Lotte Hindsberg

Er du ejer af et hus med en træterrasse ved du også at den jævnligt skal gåes igennem, der skal udskiftes rådne planker og den skal males. Det er et tidskrævende arbejde og kan være svært at få passet ind i skemaet, samtidig med at man også har et job at passe og gerne vil nyde sommeren. Løsningen er at få et malerfirma i Vallensbæk Strand til at male din træterrasse og hvad du ellers måtte have af træværk, der har brug for en kærlig hånd.

Start med at få terrassen sandblæst

Er det lang tid siden at terrassen er blevet malet og er malingen begyndt at skælde af kan det være en god ide at starte med at få den sandblæst. En sandblæsning fjerner al den gamle maling. Hvad der måtte være af grimme grønne alger, snavs og skidt og efterlader træet rent. Husk det skal have tid til at tørre inden det males, da der ellers kan opstå fugt i træet. Samtidig er det også nemmere at se om der er planker eller søm der skal udskiftes.

Find den rigtige maler

Som med så meget andet er der forskel på malere og andre håndværkere. Derfor er det en god ide at sætte tid af til at finde den rigtige. Dermed spare du ofte tid, men også penge og resultatet vil ofte også blive langt pænere. Brug den tid der skal til for at finde den rigtige. Kontakt flere også gerne flere end 3 og bed dem om at komme med et tilbud.

Tilbudet skal også indeholde hvilken type maling de har tænkt sig at male med. Er det en dårlig kvalitet vil du skulle have malet igen hurtigere end hvis der er brugt en ordentlig maling. Derfor er det også vigtigt ikke at fokusere på prisen alene men på det samlede tilbud.

Flere Nyheder