Få professionel assistance til rydning af dødsbo

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

De fleste frygter den dag, en af deres kære – en forælder, et elsket familiemedlem, en nær ven eller en ægtefælle – går bort. Ikke kun på grund af sorgen og savnet, som helt naturligt påvirker livet og dagligdagen, men også fordi et dødsfald er forbundet med uendelige mængder af teknikaliteter. Ud over det, at begravelsen eller bisættelsen skal arrangeres (hvilket inkluderer underretning af samtlige pårørende og mere eller mindre nære eller fjerne familiemedlemmer), venter der også bodeling og gennemgang af testamente, pension og forsikring. Og oven i alle disse bureaukratiske vederstyggeligheder, skal der også tages stilling til den afdødes jordiske gods.Det drejer sig om møbler, nips, og andet løsøre, som den afdøde måtte have efterladt, og som enten skal sælges eller bortskaffes.

Opkøb og rydning af dødsbo – en opgave for de professionelle

Denne opgave indeholder i sig selv en masse delopgaver. Der skal arrangeres transport af de emner, som blot skal bortskaffes. Der skal bookes bod på et loppemarked eller en plads på en auktion, hvis nogle værdigenstande skal sælges. Og alting skal gennemgås, sorteres og prissættes – en opgave, som man sjældent er rustet til som lægmand. Her er det en rigtig god idé at alliere sig med en professionel marskandiser, helst en med mange års erfaring inden for rydning af dødsbo.

Du skal vælge en marskandiser med et vist ry, for dette betyder, at du kan have tillid til vedkommende. En professionel marskandiser vil operere med største omhu omkring – og respekt for – dine kære afdødes efterladte ejendele. Hvis du vælger at overlade rydning af dødsbo til en fagmand, vil du også kunne få en realistisk vurdering af de værdigenstande, som måtte befinde sig i dødsboet. De fleste marskandisere tilbyder opkøb af effekter fra dødsbo, så som designmøbler, teaktræs- og palisandermøbler, antikviteter, sølvtøj, smykker, malerier, møbler, glas, porcelæn, malerier, stentøj og kunst.

Læs mere om rydning af dødsbo på dødsbo-rydning.dk