Hvem tager du på shopping med?

23 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvem tager du på shopping med?

At vælge den rette partner at shoppe med kan man gøre efter mange parametre, og der er skam intet i vejen for at være rigtig strategisk her og måske vælge forskellige på diverse tidspunker – eller bruge fordele af dem alle til forskellige anledninger.

Lad os sige, at du er en kvinde, som gerne vil have tips til, hvad der skal købes, har god tid til at ose og gerne vil bruge det meste af dagen på at sondere terrænnet, holde nogle pauser, finde mere at købe og så videre.

Her skal man nok vælge en veninde eller ven, der også er til den slags, for langt de fleste mænd er løsningsorienterede og praktiske på den front, da de ser shopping som noget, der skal krydses af, hentes, købes, betales og fragtes hjem.

De kan ikke så tit se det “hyggelige” ved at vælge til og fra, mens man er derude for at shoppe, for man har vel allerede bestemt sig, og så er det vel bare at vælge blandt de sidste forslag ude i butikken – aller helst er det jo fedest, hvis man bare kan bestille tingene derhjemme fra på nettet.

Derfor skal man i så tilfælde nok aftale med manden/ens ægtefælle eller partner, at det er tanken, at man skal på shopping for at kigge efter varer, end at man målrettet går efter noget bestemt.

Men man kan også lave den smarte og slå to fluer med ét smæk i den ombæring og for eksempel tage en god veninde med ud at shoppe.

Når alle varerne så er fundet efter en lang dag med shopping, så ringer man efter gemalen, der så kan komme kørende i bilen, hvor alle de fundne ting kan komme ind i, så man selv slipper for at skulle fragte dem hjem med det offentlige.

Så kan man byde på en middag som tak.

Flere Nyheder