Hvor meget gør du for din ydre skønhed?

23 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvor meget gør du for din ydre skønhed?

Man siger jo ofte, at skønhed kommer indefra, og man kan da også være meget firkantet og sige, at hvis man bare ville have en pæn partner, så kunne man købe en moderne sexdukke, der næsten minder om et menneske og kun bliver mere og mere livagtig, og til nøds kan man da nøjes med en mannequin.

For det er jo den indre person, man ender med at tilbringe mest tid med i overført betydning, for leder man efter en partner, er det jo gerne personlighederne, der skal passe sammen i det ene eller andet forhold, så man er enige om, hvor man gerne vil hen i livet.

Selvfølgelig skal en hel del andre forhold også passe sammen, der mest beror sig på det fysiske, men tit ser man, at fysiske forhold, der ikke beror på andet end dette, hurtigt dør ud, fordi man ikke passer sammen på andre leder og kanter.

Så det er skam det indre, der tæller; men som en dansk digter på et tidspunkt sagde, så er det skam bestemt det indre der tæller, men man vil jo også gerne vågne op ved siden af en partner, man føler sig tiltrukket af.

Nogle mennesker er udelukkende tiltrukket af udseendet, andre bliver tændt på personligheden, mens andre igen er pirret af intelekt og andre funderinger, der foregår i hovedet.

Vores pointe er, at man både som mand og kvinde skal gøre noget ud af ens udseende, men det skal selvfølgelig være med måde alt sammen og til den valgte lejlighed.

Man kan blive så overdullet at se på, at man ikke kan genkende personen under makeuppen, men man kan også være så sløset med det, at man konstant ligner en, der lige er kommet hjem fra arbejde og ikke orker at gøre mere af sig selv.

Det handler derfor om at finde den gyldne middelvej, men den skal så også passe til en personligt.

Flere Nyheder