Kære ryger, kom af med rygningen i dag

14 marts 2017 admin

Ja, kære ryger! Det er faktisk muligt for dig eller en af dine venner at komme af med rygningen meget hurtigt. Det anbefales, at du starter i dag. Ikke i morgen, ikke en anden dag, men i dag.

Jo hurtigere, du starter, jo hurtigere kommer du af med rygningen. Det er meget vigtigt, at man har viljestyrken til at komme af med ens rygning. Dette har de fleste, men nogen mangler lidt motivation til at komme helt i gang. Dette vil vi i dag hjælpe dig med. Hvis du ikke selv ryger, så er du velkommen til at sende denne artikel til din ven eller veninde.

 

Derfor skal du stoppe med at ryge, omgående

Der er faktisk mange gode grunde til at holde op med at ryge, og du kender sikkert en del af dem. Lad os dog lige starte med det mest dramatiske: Vidste du, at der dør hele 650.000 mennesker i Europa om året på grund af deres rygning af cigaretter. Dette er et meget højt tal, men tallet er faktisk en del større, hvis vi tænker på tallene for hele verdenen. Derudover er der faktisk også helt op til 4000 forskellige giftige og direkte skadelige samt usunde stoffer i dine cigaretter. Disse stoffer kommer ind i din krop og ødelægger en del, derfor dør der så mange mennesker på grund af rygning. Det er heller ikke noget nyt, at rygning er meget dyrt i længden, og der er mange penge at spare på det.

 

Stop din rygning med et effektivt middel

Der findes en del effektive midler mod rygning, men hvilke af dem er de mest effektive og billige? Det spørgsmål stiller mange sig selv, og det er der faktisk et meget simpelt svar på. Den elektroniske cigaret fra det danske Club iSmoke er et meget effektivt middel mod rygestop. Grunden til dette er, at hele 80 procent af brugerne siger, at de oplever enten delvist eller komplet rygestop ved at bruge iSmoke. Derudover sparer disse brugere også et sted mellem 10.000 kroner og 20.000 kroner om året på at bruge iSmoke i stedet for almindelige cigaretter. Her er prisen på iSmokes produkter allerede talt med, så du kan vel forestille dig, at tallet vil være meget højere, hvis du dropper cigaretterne helt.

 

iSmoke er en meget kendt og pålidelig forhandler af elektroniske cigaretter. Deres produkter er nogle af de mest effektive på markedet, derfor bliver der skrevet om dem så mange steder. Du kan købe dem her: https://clubismoke.dk/ 

Flere Nyheder