Klikko tilbyder linkbuilding af højeste kvalitet

29 november 2016 Astrid Pedersen

Er du selvstændig erhvervsdrivende eller måske marketings ansvarlig for en virksomhed? Er SEO en prioritet i forhold til din online markedsførings strategi? Hvis ikke, bør du måske overveje, om din manglende prioritering af SEO kan være medvirkende til, at salget går sløjt, eller at din virksomhed ikke får nær så mange leads, som målsætningen lyder på.

En lav click rate og en høj bounce rate er katastrofal for din virksomheds salg og omsætning, især hvis du har valgt, at en stor del af markedsføringen og lead genereringen skal foregå online og forventet, at det skulle kaste en masse af sig. Du har måske fået lavet en flot website eller webshop, og sørget for at reklamere med den ved hjælp af Google AdWords. Alligevel er der ingen, der køber din produkt eller din ydelse, og når man søger på de keywords, der svarer til det, du sælger, ligger du aller højest på side to på Google.

En høj placering på søgemaskinernes SERPs (Search Engine Result Pages, søgeresultat sider) er afgørende for, om potentielle kunder vælger at klikke sig ind på dit site. Og den eneste måde, du kan opnå en højere placering end dine konkurrenter, er at have en bedre SEO end dem.

Google er en virksomhed lige som alle andre, og ønsker at præsentere sine kunder for relevante resultater. Derfor har Google udviklet nogle utroligt avancerede algoritmer, som sørger for at udvælge de sider, som har størst relevans for de søgeord eller -sætninger, en potentiel kunde vil indtaste i søgefeltet. Dette handler blandt andet om forhold, der vedrører det enkelte site i sig selv: En god og logisk opbygning af sitet, en intuitiv kunderejse, og en forståelig menustruktur. Det handler også om, at teksterne skal være optimerede – søgeordet skal optræde med en vis frekvens, alle links skal være behørigt marked up, så det er tydeligt hvor de fører hen, og overskrifter skal være sigende for indholdet. Når Google således har let ved at læse og forstå tekst på en hjemmeside, opnår siden højere autoritet og troværdighed i Googles indeks.

Derudover er det vigtigt at have troværdige backlinks fra andre relevante sider. Dette tolker Google som et tegn på troværdighed og autoritet, og belønner dit site med en højere placering for hvert link, du har fra en solid kilde. Klikko tilbyder linkbuilding fra troværdige og SEO-optimerede blogs, placeret på Klikkos blognetværk og med en høj rating hos Google. Med linkbuilding fra www.klikko.dk vil du hurtigt se et højere besøgstal på din webshop – med en højere konverteringsrate som konsekvens.

Flere Nyheder