Kontorteknik.dk – Gode råd om inventaret til kontoret

17 januar 2017 Maria Andersen

Ejer du et firma, der rummer en del kontorer? Eller arbejder du i et kontorlandskab og er evt. ansvarlig for indkøb af inventar? Uanset hvilken rolle du spiller, så vil du givetvis støde på behov og ønsker til et velfungerende kontor. Men hvor skal man ende og begynde, hvis man skal købe nyt til kontoret? Ofte er det godt med gode råd, inspiration og henvisninger, og her kommer Kontorteknik.dk ind i billedet.

Kontorteknik.dk indeholder blogs om indkøb til kontoret

På Kontorteknik.dk kan du finde information om både større investeringer til kontoret samt tilbehør og hjælpemidler. I de velskrevne blogs på sitet kan du læse om relevante overvejelser i forbindelse med indkøb og ikke mindst finde henvisninger til gode steder at shoppe. Det er relevant at læse andres erfaringer med den eller de varer, som man overvejer at købe. Det sætter dig i stand til at træffe et bedre og mere kvalificeret indkøbsvalg. Fx skrives der blogs om centrale kontormøbler og genstande som skriveborde og lamper, der bl.a. kan købes hos Ilva og IDEmøbler. Begge dele er selvsagt vigtige for at skabe et behageligt arbejdsmiljø. Også de meget praktiske whiteboards skrives der om, og her gives gode råd til, hvad de kan bruges til, og hvor de kan købes. Men kontorer består jo ikke blot af større møbler, men også af mindre kontorartikler, som bruges dagligt og er en fast del af budgettet. En skribent opfordrer eksempelvis til at tage stilling til, hvilket printerpapir man bruger, i stedet for rutinemæssigt at købe det samme. Måske skal det fremover være miljøvenligt eller have andre kvaliteter? Også emballage hører til mange kontorer, og til indkøb af dette kan du også få gode tips. Endelig er det selvfølgelig utrolig afgørende, hvilke computerprogrammer, man anvender til at styre virksomheden og dens kunderelationer. På Kontorteknik.dk kan du læse en meget spændende artikel om fordelene ved online CRM-systemet. Kort sagt, er der mange relevante blogindlæg, hvis du arbejder i et kontormiljø.  

Læs og lær

Læs på http://kontorteknik.dk/, og lær mere om dine muligheder for at skabe et behageligt og praktisk kontormiljø for dig og evt. også dine kollegaer og medarbejdere. Det kan betale sig at investere i et godt fysisk arbejdsmiljø. Finder man endog de rigtig gode løsninger, der forbedrer arbejdsgange og arbejdsbyrder, resulterer det også i et bedre psykisk arbejdsmiljø. I sidste end kan det også skabe resultater på bundlinjen, så lad Kontorteknik.dk hjælpe dig på vej.  

  

 

Flere Nyheder