Med et akustikloft kan du skabe bedre rammer for produktivitet på arbejdspladsen

19 maj 2022 Kamilla Sonne

advertorial

At indrette et kontor er ikke altid nogen nem opgave. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilke rammer man placerer sine medarbejdere i.

Det er af afgørende vigtighed, at man skaber optimale rammer for mentalt velvære og plads til både samarbejde og fordybelse og ro.

I mange danske virksomheder er storrumskontoret blevet populært. Det giver da også nogle fordele i form af samarbejde og pladsbesparelse, men det kommer også med en stor bagdel: Nemlig larm.

Det er her, et akustikloft kommer ind i billedet. Med et akustikloft kan du nemlig gøre underværker for lydniveauet og indeklimaet i et rum, hvilket dine medarbejdere med garanti vil takke dig for.

akustikloft

Dette kan et akustikloft gøre

Mange kender fornemmelsen af dårlig lyd. Det handler ikke altid om støjniveauet, men også at det er ubehageligt, hvis lyden runger og bliver kastet tilbage.

Det kender man fx fra hjemmet, hvor tæpper og gardiner ofte gør en stor forskel for akustikken. Det kan dog være svært af hygiejniske årsager at bruge tekstiler på arbejdspladsen.

Her er et akustikloft et godt valg. Et akustikloft virker nemlig på samme måde som fx et gardin, idet det opfanger og stopper lyden. Dermed giver et akustikloft en bedre rumfornemmelse og mere ro til at fordybe sig i det, man sidder med.

En investering i dine medarbejdere

Et akustikloft kan dermed forbedre både produktivitet og velvære blandt dine medarbejdere. Det er nemlig ikke kun forstyrrende at sidde mange timer i et rum med dårlig lyd, men det kan også være stressende i længden.

Et akustikloft er en diskret og smart løsning på disse udfordringer. Har du ikke hørt forskellen med og uden akustikloft før, vil du med garanti blive overrasket over, hvor meget indflydelse det har.

Klik her for at læse mere om et akustikloft og for at tage direkte kontakt, hvis du er interesseret.

Flere Nyheder