Sådan behandler du uren hud

23 december 2019 Cecilie Mortensen
Sådan behandler du uren hud

Det er meget normalt, at man med tiden oplever at huden kan være ekstra følsom eller irriteret. Det kan der være mange faktorer der kan påvirke. Det er alt lige fra søvn, kost, træning eller hvis du er stresset i en periode. Typisk er det en reaktion fra din hud, fordi der er noget nyt eller andet der gør at den kan være tør, fedtet eller generelt mere irriteret. Hvis du har nogle allergier eller er let følsom overfor nogle materialer eller ingredienser, kan det have stor betydning for din hudtilstand. Hvis ikke du er opmærksom på det i dag, kan du være sikker på at din hud modtager mange forskellige kemikalier genne de creme, parfume, shampoo eller renseprodukter vi bruger. Det kan sagtens være noget du ikke kan tåle eller noget som din hud har svært ved at tage imod. Vi anbefaler derfor at første skridt er at vælge produkter der ikke indeholder parfume, parabener eller andre skadelige kemikalier, der kan være hårdt for din hud. 

Hvis ikke det hjælper, og du fortsat oplever at din hud er tør, sensitiv, sart eller fedtet anbefaler vi at du tager fat i en professionel kosmetolog. Her kan du vælge en uafhængig klinik, der tager udgangspunkt i hvem du er og hvad det er for en hudtype du har. Her kan du få den nødvendige sparring og vejledning til, hvordan du igen får en flot og sund hud. 

Hvilken skønhedsklinik skal du vælge til at behandle din urene hud?

Når du skal vælge en kosmetolog eller skønhedsklinik, vil du hurtigt opleve at der er mange at vælge imellem. Vi har derfor gjort os lidt research for at se om vi kan finde en pålidelig og kompetent kosmetolog, der sætter fokus på dig som kunde. Her har vi fundet en skønhedsklinik, der tilbyder effektive ansigtsbehandler, der virker mod uren eller fedtet hud

Flere Nyheder