Styrk dit helbred med hjælp fra en dygtig massør i København

27 maj 2019 Astrid Pedersen
Styrk dit helbred med hjælp fra en dygtig massør i København

En god massage kan ikke alene gøre underværker for dit velvære, mens den står på. Den kan også, på længere sigt, forbedre dit generelle helbred, rette din holdning, og give dig mere overskud i hverdagen. Og modtager du massage med jævne mellemrum, kan du faktisk tilmed forebygge en lang række livsstilssygdomme, som er forbundet med en stresset tilværelse med megen stillesiddende arbejde og måske for lidt motion i det daglige.

Massage kan forebygge stress

Når du modtager massage på regulær basis, bliver din krop gradvist bedre og bedre til at tage imod massagen. Dette betyder, at din massør kan nå ned i dybere lag i dine muskler, og dermed mere effektivt styrke dit blodomløb, løsne op for spændinger og myoser, og samtidig stimulere kroppens udløsning af endorfiner.

Endorfiner er kroppens eget lykkehormon, som både befordrer afslapning og gør sindet opstemt. Når kroppen udløser endorfiner, opnår du således en balance imellem dit fysiske og dit mentale velvære – krop og sind følges med andre ord ad. Det er altså ikke kun på det fysiske plan, du mærker afslapning, afstressning og harmoni. Det er også på det mentale – og virkningen rækker langt ud over den timer, hvor du modtager den godgørende massage.

Massage giver et bedre immunforsvar

Det kan virke meget usandsynligt, men massage kan faktisk styrke dit immunforsvar. Forklaringen er, at massagen – som har til formål at rette op på din dårlige kontor-holdning – også tager fat omkring fordøjelsessystemet.

Når du sidder krumbøjet over din arbejdsstation hele dagen, presses indvoldene sammen, og fordøjelsesprocessen hindres. Da store dele af vores immunsystem er forbundet med tarmenes funktion, kan dette føre til hyppigere sygdom og et generelt dårligt helbred. Med massage dæmmes op for denne udvikling, og immunsystemet kan gøre sit arbejde på optimale vilkår. Du kan læse mere om massagens godgørende virkning på https://kaatsumassage.dk/ 

Flere Nyheder