Vælg det rigtige tøj til dit arbejde

11 december 2019 Emilie Jacobsen
Vælg det rigtige tøj til dit arbejde

Nogle jobs dikterer selvfølgelig, hvilken form for tøj du skal have på. Det kan være, hvis du er håndværker, og det er vigtigt, at du har noget holdbart tøj på, der gerne må blive beskidt. Det kan også være, hvis du arbejder et sted, hvor du skal bære uniform på arbejdet. Men der er mange jobs, hvor der ikke er nogen regler for, hvad du skal have på – udover de uskrevne selvfølgelig. 

I det tilfælde handler det derfor om, at du kan finde frem til en stil, der passer til dig. Det må gerne være en personlig stil, der viser, hvem du er. Samtidig skal du dog ofte være repræsentabel i forhold til dit arbejde. Det er ofte særligt vigtigt på jobs, hvor du ofte har mange møder med personer uden for virksomheden. Læs mere her

Selv hvis du skal bære uniform på dit arbejde, vil det være muligt for dig at sætte dit eget præg på den, hvis du arbejder et mindre sted, hvor I selv kan have indflydelse på uniformen. Du kan for eksempel komme med forslag til, hvilke farver uniformen skal være, og hvilke snit den skal være i. Hvis du for eksempel arbejder på en klinik, hvor I løbende skifter jeres arbejdstøj ud, vil du have gode muligheder for at have indflydelse på, hvilken form for tøj du skal gå i på dit arbejde. 

Du må endelig ikke tro, at det med, hvilket tøj du går i på arbejdet, ikke betyder noget. Vi bliver alle dømt på den måde, som vi ser ud på. Det gælder selvfølgelig også i forhold til det tøj, som vi går i. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge det rette, så du kan give det rette indtryk over for dine chefer, kolleger og kunder. 

Få mere information på https://ehandelsblog.dk/

Flere Nyheder